Çanakkale Teknopark tarafından “TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Farkındalık Eğitimi” Verilecek

Çanakkale Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Farkındalık, Tanıtım ve Eğitim Programları Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Leyla Ayverdi tarafından 16.10.2024 tarihinde 15.00’te “TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Farkındalık Eğitimi’’ adlı çevrim içi eğitim düzenlenecek.

Eğitime katılım sağlayanlara eğitim sonunda belge verilecek.

Katılımcıların belge alabilmeleri için eğitim süresinin en az %90’ında çevrim içi olmaları gerekmektedir.

Eğitim başvuruları Google Forms aracılığı ile alınacak olup eğitime katılmak isteyenlerin aşağıda yer alan linkteki bilgileri en geç 09.10.2024 tarihine kadar doldurarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Eğitim için katılımcı sayısı sınırlı olduğundan başvurusu kabul edilenlere e-posta ile dönüş yapılacaktır.

Lütfen 11.10.2024 tarihinde e-posta adreslerinizi kontrol ediniz ve ilgili e-postaya dönüş sağlayınız.

Sorularınız için: leyla.incirli@canakkaleteknopark.com

Başvuru linki;