Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü MAKÜ Toplumsal Katkı Yarışmasında Finalde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü gönüllü öğrencileri Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Toplumsal Katkı Koordinatörlüğünün düzenlediği, Toplumsal Katkı Proje Yarışması kapsamında danışmanlığını Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın üstlendiği Yürütücülüğünü Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü gönüllü öğrencilerinden Psikoloji III. Sınıf öğrencisi Nisa Altunay proje ekibi Gazetecilik IV. Sınıf Öğrencisi Betül Çiftçi ve Şehir ve Bölge Planlama III. Öğrencisi Beyzanur Aksu'nun hazırladığı “VR Eğitim Köprüleri; Gezegenleri Geziyorum” Projesi finale kalmaya hak kazanmıştır.