0

Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bu Haber 277 Kez Okundu
  • Paylaş:
Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

ÇOMÜ kalite güvencesi çalışmaları kapsamında program akreditasyonu çalışmaları ve 2024 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlık sürecinin planlanması amacıyla Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Levent Dalyancı, Kalite Güvence Üst Komisyonu Üyeleri, İç Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri, Ölçme ve Değerlendirme Danışma Kurulu Üyeleri ile Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü’nde görevli personel katıldı.

Üniversitemiz kurumsal akreditasyon çalışmalarının yanı sıra akredite olan program sayısının artırılmasına yönelik çalışmalara da hız verilmesinin kurumumuz kalite kültürünün sürdürülebilirliği için önemli olduğuna vurgu yapan Rektör Erenoğlu, bu kapsamda planlanan çalışmalarda tüm birimlere ve personele komisyon olarak destek verileceğini belirtti.

Toplantıda Üniversitemiz Program akreditasyonuna yönelik çalışmalarda mentörlük görevi yürütmek üzere Kalite Güvence Komisyonu ile eş güdümlü çalışmalar yürütecek Program Akreditasyonu Danışma Kurulu kurulması ve 2024 yılı KİDR hazırlık sürecinin katılımcı yaklaşım benimsenerek planlanması kararlaştırıldı. 

Toplantı, komisyon üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Fotoğraf Albümü