ÇOMÜ TÜBİTAK 3501 Projesine Büyük Destek

ÇOMÜ TÜBİTAK 3501 Projesine Büyük Destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Ulya Bayram'ın yürütücülüğünü üstlendiği proje, TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında destek almaya hak kazandı. Toplam bütçesi 1.000.000 TL olan proje, üniversitenin araştırma ve geliştirme vizyonunu ulusal ve uluslararası alanda daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Bu proje, üniversitemizin kalite odaklı çalışma politikası ve Ar-Ge alanındaki öncü rolünü bir kez daha gözler önüne sermektedir. Aynı zamanda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin uluslararası düzeyde rekabet edebilecek bilgi ve teknoloji üretme kapasitesini güçlendirme hedefine önemli bir katkı sağlayacaktır.

24 ay sürecek olan bu proje, üniversitemizin Ar-Ge çalışmalarındaki kararlılığını ve sürdürülebilir bilimsel başarılar elde etme yolundaki adımlarını temsil etmektedir. Üniversite olarak, böylesine önemli projeleri desteklemeye devam ederek, bilim dünyasında daha geniş bir yer edinmeyi ve uluslararası arenada güçlü bir araştırma kurumu olarak varlığımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, bu başarılı projeye imza atan Dr. Ulya Bayram'ı tebrik ediyor ve projenin üniversitemiz ve bilim dünyası için hayırlı olmasını diliyoruz.