0

OLIVER Projesi: Zeytin Üretimi ve Yağ Çıkarma Teknikleri Üzerine Önemli Bir Adım

Bu Haber 333 Kez Okundu
  • Paylaş:
OLIVER Projesi: Zeytin Üretimi ve Yağ Çıkarma Teknikleri Üzerine Önemli Bir Adım

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, OLIVER projesi kapsamında zeytin üretimi ve yağ çıkarma teknikleri ile ürün bilgilerini keşfetmeyi, araştırmayı ve belgelemeyi amaçlayan çalışmalarımız başarıyla devam etmektedir. Bu proje, geleneksel bilgilerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda proje, zeytin üreticilerinin en iyi pazarlama uygulamalarını inceleyerek, başarılı örneklerden öğrenmeyi ve ortaklarımızın uzmanlıklarıyla yeni bilgileri uyumlaştırmayı hedeflemektedir.

OLIVER projesi kapsamında, rekabet avantajlarını daha iyi kullanabilmek adına yeni yöntemler geliştirilmesi ve bu bilgilerin geniş bir paydaş kitlesine ulaştırılması için bir eğitim programı oluşturulacaktır. Proje, bu yönüyle zeytin üreticilerine ve ilgili sektör temsilcilerine önemli katkılar sağlamayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyinde eğitim alan bireylerin de yararlanması amacıyla detaylı bir "Zeytin & Zeytinyağı Üretim ve Kullanım Kılavuzu" hazırlanmıştır. Bu kılavuz, zeytin üretimi ve yağ çıkarma süreçleri ile ilgili kapsamlı bilgileri içermekte olup, her alanda eğitim gören öğrencilerimizin bu tematik sektördeki bilgilerini artırmayı hedeflemektedir.

Zeytin & Zeytinyağı Üretim ve Kullanım Kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

[https://oliverasmus.org/oliver-manual/]

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve daha fazla öğrencimizin bu değerli kaynaktan yararlanabilmesi için Zeytin & Zeytinyağı Üretim ve Kullanım Kılavuzunun dağıtımı ve kullanımı konusunda desteklerinizi bekliyoruz.

Topluma katkı sağlamayı amaçlayan bu tür projelerde emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi