3

Mühendislik Fakültesi Öğrencisi'nin Projesi TÜBİTAK Desteği Aldı

Bu Haber 1320 Kez Okundu
  • Paylaş:
Mühendislik Fakültesi Öğrencisi'nin Projesi TÜBİTAK Desteği Aldı

Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Ümmügülsüm Uran'ın yürütücülüğünü , ÇOMÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül Kırca Toklucu ve Önolog Aslı Bayhan’ın proje danışmanlığını üstlendiği “Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında taze yumurta akı kullanımı: antosiyaninler üzerine etkisi ve optimum dozajların belirlenmesi” isimli proje önerisi "Tübitak 2209B(2241A) Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.