Değerli Öğrencilerimiz, Kıymetli Akademik ve İdari Personelimiz,

Bu Duyuru 456 Kez Okundu

Değerli Öğrencilerimiz, Kıymetli Akademik ve İdari Personelimiz,

2024-2025 Akademik Yılı'na başlamanın heyecanını ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, her yeni akademik yıl, bilgiye, yeniliğe ve başarıya atılan adımlarımızı güçlendirdiğimiz bir dönemi simgeliyor.

Bu yıl da üniversitemiz, bilimsel çalışmalarda, eğitimde ve topluma katkıda öncü olma misyonunu sürdürmekte kararlıdır. Siz değerli öğrencilerimizin eğitim hayatına katkı sağlamak, onları geleceğe en donanımlı şekilde hazırlamak öncelikli hedeflerimizdendir. Öğrencilerimize sunduğumuz eğitim imkânlarını daha da ileriye taşımak için, güçlü akademik kadromuz ve yenilenen altyapımızla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

Sevgili akademik ve idari personelimiz, eğitimde ve bilimsel araştırmalarda elde ettiğimiz başarılar sizlerin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşmektedir. Üniversitemizin bu noktaya ulaşmasında emeklerinize olan inancımız tamdır ve bu yeni dönemde de birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza olan güvenimiz sonsuzdur.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, bu akademik yılın hepimiz için verimli, başarılı ve sağlıklı geçmesini diliyorum. Hep birlikte daha parlak bir geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

Yeni akademik yılımız hayırlı ve uğurlu olsun.

Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü